Повдигане на гърдите преди и след

автор: доктор Ilona Lesnaya

Повдигане на гърдите (мастопексия) е пластична хирургия, чиято цел е да коригира млечната жлеза и да вдигне намалените тъкани.

Изгаряне в гърдите

автор: доктор Маслак АА

В гръдния кош са хранопровода, бронхите, белите дробове, сърцето, но не само те, но органите на коремната кухина, като стомаха и панкреаса, могат да причинят изгарящ симптом. Плюс това цялото усещане понякога има психосоматично естество, т.е. органите са в ред, но цялото нещо е в нервната система, която се разклаща от ежедневните стресове и психологическата травма.

Изпитване на гърдата

автор: доктор Sholenkina О.Н.

Красотата на една жена не е само тънка фигура, остър ум и привлекателен външен вид. Важна роля в това играе здравето на жените: умственото равновесие, състоянието на вътрешните и външните органи, включително женската гърда. И ако в обществото някои недостатъци в тази част на женското тяло могат да бъдат правилно скрити под дрехите, после сами с огледало и в лекарски кабинет нещо ще се вижда дори с просто око. Как редовно да следите гърдите и да не доведете до тежко заболяване? Ще говорим за това.

Болка в дясната страна на гърдите

автор: доктор Patwakanyan Nana

Всеки знае, че сърцето е най-вече в лявата половина на гръдния кош, така че когато има болка в дясната страна на гръдния кош, ние не мислим за сърдечни заболявания. Въпреки че има хора, които имат всички органи в тялото в огледален образ, включително сърцето. Но такива хора са много малко и те знаят за особеностите на тяхното тяло.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания