Подкожна пръчка

Автор: доктор Kukushkina EV

Кожата е най-големият орган на човек. Под кожата почти навсякъде има подкожна мастна тъкан. Самата кожа се състои от няколко слоя, под нея все още има тънък слой мазнини. Тя е на стомаха, на лицето, на черепа и на дланта на ръката ви.

Атерома под мишницата

Доктор А. Дериушев

Атерома е тумор, болезнен, подвижен при палпиране, който обикновено се намира подкожно или интрадермално. Повърхността на атерома е гладка, формата е кръгла или леко продълговаема. Консистенцията на атерома е лека.

Уен под мишницата

Автор: доктор Kashirina E.U.

Уен е доброкачествено лице. Настъпва на мястото, където се намира натрупването на подкожна мазнина, вследствие на блокиране на мастната жлеза.

Венгерите се формират на мястото, където има много мастни жлези: на шията, на лицето, на ръцете и краката, на скалпа, на гърба. Много често има юноши в аксиларния регион.

Атерома на скалпа

автор: доктор Sholenkina О.Н.

Кожните заболявания понякога изглеждат толкова неприятни, че понякога дори хората, които не са свързани с медицината, искат да излекуват болен човек. И често се случва. Най-добрите лекари са нашите съседи, приятели и роднини. И тогава започва суетата на суетите и хората прилагат репей, гъбички, мед, мазнини за всички подобни на тумор форми, като цяло правят всичко, което в този случай не помага, а понякога дори може да навреди много.

Атерома по бузата: симптоми и лечение

автор: доктор, доктор Kondrashina E.A.

За повечето хора (особено жени), обикновено атерома по бузата е много неприятно откритие, развалящо външния вид.

Повтаряща се атерома

автор: доктор Иванова Ю.А.

Атеромата е тумор, който е доброкачествен при клинични и морфологични класификации и се отнася до епителни кисти. Обикновено атерома се развива в космите на тялото, така че е по-често срещано на главата и лицето, които са особено богати на мастните жлези. Причината за този тумор (кисти) е запушване на канала на тези мастните жлези.

Атером в слабините: причини и лечение

автор: доктор Харков V.Yu.

Атерома (с гръцки, атеро-горуел), доброкачествена тумор-подобна кожна обвивка, закръглена, гъста на допир, имаща вътре в капсулата, напълнена с гъсти течни вещества с белезникав жълт цвят, понякога излъчвана от капчици навън през отделителния канал под формата на извара с неприятна миризма , мобилни (т.е. не заварени към околните тъкани), безболезнени при нормални състояния или болезнени при възпалителни усложнения, възникващи относително често от инфекциозните инфекции (в този случай има и други признаци възпаление, зачервяване, зачервяване, подуване, температурата може да се повиши над областта на възпалението, и дори цялото тяло).

Атерома - симптоми и лечение

Автор: Стърджън Денисов М.М.

Отделни тумор-образуващи формации се изолират в отделна група, която е сходна на външния вид с туморите, но хистологичните изследвания не са истински тумори.

Една от често срещаните туморни образувания е атерома.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания