Инжекции с интеркостална невралгия

автор: доктор Fedorenko NS

Вероятно всеки втори човек в живота си поне веднъж е преживял симптомите на такова заболяване като интеркостална невралгия. Това състояние се причинява от притискане на нервите, преминаващи през всяко ребро, и се проявява с интензивна болка, усилена от дишане и смях, движение и кашляне. Много често пациентите с интеркостална невралгия се характеризират с две действия: "не дишане - няма дишане".

Болка от дясната страна под ребрата

Автор: доктор Cazonova O.I.

Болка в коремната област в дясната подкожна област може да възникне главно при заболявания на коремната кухина: с заболявания на жлъчния мехур и жлъчните пътища, черния дроб, главата на панкреаса или с увреждане на чернодробната обиколка на дебелото черво. Също така, нежността в правилния хипохондриум може да причини заболявания на десния бъбрек (камъни в бъбреците или спускане), гръбначния стълб (остеохондроза) или гръдния кош (десностранна плеврит, перикардит или миокарден инфаркт).

Контузия на ребрата: симптоми, диагноза и лечение

Автор: Стърджън Денисов М.М.

Ако сравняваме синините на ребрата с различни други наранявания и наранявания по крайбрежието, по-специално със счупени ребра, тогава натъртването на ребрата се характеризира с най-малка степен на последствия. Дори интеркосталната невралгия, разтягането на мускулите се придружава от синдром на по-слаба болка и води до по-малко мъчения, отколкото до натъртване.

Болка в дясната страна под реброто

Доктор А. Дериушев

Така че, болката вдясно, под ръба. Какво може да бъде това? Каква е причината за тази болка? Ще обсъдим по-подробно. Отдясно под реброто има черен дроб, което означава, че повечето от проблемите в тази област могат да бъдат свързани с този орган. Възпалението на чернодробната тъкан се нарича хепатит - те са различни - остри и хронични, вирусни и токсични.

Повдигане на гърдите преди и след

автор: доктор Ilona Lesnaya

Повдигане на гърдите (мастопексия) е пластична хирургия, чиято цел е да коригира млечната жлеза и да вдигне намалените тъкани.

Гърди на гръдния кош: причини и лечение

автор: доктор Амброзова I.А.

Ако имате натъртване на гърдите си, не го приемайте леко, дори когато не причинява болка. Трябва да се отбележи, че натъртването на гръдния кош или на медицинския език, хематом, изисква специално внимание. Какво представлява натъртване? Това не е нищо друго освен ограничено натрупване на кръв, което се случва в резултат на травма. По правило, натъртване на гръдния кош не е причина за злокачествени или доброкачествени новообразувания, но мониторингът няма да бъде излишен.

Уплътняване на гърдите при кърмене

автор: ендокринолог Ryauzova E.A.

Бременността и раждането променят хормоналния фон на женското тяло, подготвяйки го за процеса на хранене на новороденото. В гръдните жлези настъпват големи промени.

Първо примами с кърмене

автор: доктор САМОИЛОВА МА

Каква майка не иска да даде на детето си най-доброто? Особено, ако става дума за храна. Първите шест месеца от живота на едно дете са най-ценното и незаменимо мляко.

Много лекари не препоръчват дори dopaivat бебе вода, тъй като майчиното мляко е 80% вода. Освен това, предлагайки ви вода или чай, рискувате да предизвикате понижаване на производството на кърма.

Интеркостална невралгия при деца

автор: педиатър Саломикова ЕВ

Интеркосталната невралгия е неврологично заболяване, което засяга периферните нерви. В детската възраст тази патология е рядка.

Болка от болка в лявата страна под ребрата

Автор: доктор Кузнецов МА

Човекът, изправен пред болка, локализирана в левия хипохондриум, започва да се паникьосва, мислейки, че това се дължи на нередности в сърцето. Но това не винаги е така, защото, когато се описва точната причина за възникването на болка, е необходимо да се вземе под внимание неговата същност, продължителност и съпътстващи симптоми.

Упражнения за интеркостална невралгия

автор: доктор Маслак АА

Поне веднъж в живота, почти всеки човек има болка в гърба. За това не е нужно дори да се презареждате физически, да плъзгате чували на гърба си или да работите в кариера. Достатъчно е да седнете ден след ден в същата поза на компютъра. Дори когато седим и не правим нищо, много мускули продължават да работят. Те са напрегнати да поддържат поза, за да поддържате гърба си в прави позиция. Освен това, в положение на седене, натоварването на гръбначния стълб е по-високо, отколкото в изправено положение.

Интеркостална невроза - причини, симптоми, диагноза и лечение

автор: д-р Сапланов КН

Интеркосталната невроза (интеркостална невралгия) е интеркостална болка, която се разпространява по линията на интеркосталните нерви, дължаща се на дразнене и компресия на междукостовите нерви.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания