Немска клиника в Шварцвалд

Германската клиника в Шварцвалд се е превърнала в известна за неговия отдел за лечение на лимфната система (клиниката Feldi). Съпрузите Feldi превърнаха тази посока в най-големия лимфологичен медицински център, който е известен по целия свят.

Всъщност няма много индикации за лечение в болница, но има амбулаторно лечение и, най-важното, сериозна диагноза на заболяванията на лимфната система.

Немска клиника "Bad Trissl" в Обераудорф

Германската онкологична клиника Bad Trissl в Oberaudorf е известна по цял свят. Тази баварска клиника е разположена в подножието на петнадесет километра от Мюнхен, където заслужено заслужава титлата курортна зона.

В този медицински център се разработва специален медицински преглед "Onco check" или руски "проверка за онкология". Тази диагноза ще включва най-новите постижения в областта на онкологията за идентифициране на рака и предракови състояния на целия организъм.

Университетска клиника в Росток, Германия

Университетската клиника в Рощок е известна не само с научните си постижения. Сериозни хирургични операции на храносмилателния тракт и панкреаса се извършват тук.

Ендоскопската хирургия в тази институция има предимство. В края на краищата, бъдещето е за минимално инвазивна хирургия.

Като цяло, клиниката предлага широк спектър терапевтични терапевтични комплекси и модерно лечение за пациенти с рак. Така че клиниката задълбочено проучва белодробен рак на белия дроб и разполага с целия комплекс от процедури за радиационна диагностика и лечение, както и други процедури

Медицински център в Дюселдорф

Мрежата от медицински институции в град Дюселдорф е единадесет специализирани болници и се нарича "Загриженост на Deutsche Klinik Allianz". Над сто хиляди пациенти получават всяка година извънболнична и стационарна грижа.

В състоянието на медицинския център в Дюселдорф няколко хиляди лекари и в самия център имат един от най-големите перинатални центрове, където всяка година се появяват две хиляди деца в света. А смъртността на новородените е ниска в сравнение със средната.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания