Диета с проктит

Автор: д-р Дерюшев А.Н.

Диетата, диетата и диетата са много важни при проктит. В тази връзка диетата с проктит произтича от редица общи препоръки и става почти една от необходимите точки на лечение, без която не е възможно да се постигнат положителни резултати.

Десетте най-полезни при храненето на зеленчуци за деца

автор: cms, доктор Полозова Олга

Едно годишно дете, в по-голямата си част, яде всичко. А родителите, които се грижат за тях, се опитват да му осигурят разнообразно хранене, което включва млечни продукти, зърнени храни, месо, рибни продукти и, разбира се, зеленчуци.

Зеленчуците задължително трябва да бъдат включени в детската храна. Те осигуряват на тялото на децата влакно, регулиращо дейността на храносмилателната система. Освен това те съдържат цял ​​комплекс от витамини, минерали и други вещества, необходими за растежа и развитието.

Пшенично влакно за отслабване

автор: доктор Анастасия Скорих

Пшеничните влакна са естествен продукт - високо молекулно съединение, произведено от пшенични трици. Влакната са много полезни, съдържат витамини Е (токоферол), В1 (тиамин), В2 (рибофлавин), В6 (пиридоксин), С (аскорбинова киселина) и витамин РР, както и каротин, ниацин, холин, биотин, фолацин.

Какво представлява целулозата?

автор: доктор Ilona Lesnaya

Човешкото здраве и състоянието му пряко зависи от това как и какво яде. Всички полезни вещества, които са необходими за тялото, което консумираме с храна. Там те са разделени и преминават в кръвта, която доставя всички полезни компоненти на органите. Но има и вещества, които не се усвояват в нашия оргазъм. Един от малкото е целулозата. За какво е необходимо, къде се съдържа и колко трябва да се консумира, сега нека се опитаме да го разберем.

Колко хора живеят с болестта на Паркинсон

автор: доктор Слюсарева Л.В.

Живеят толкова, колкото са здрави, а качеството на живот е малко по-лошо. Това е неизлечимо хронично заболяване на нервната система, което не оказва влияние върху продължителността на живота.

LFK с болестта на Паркинсон

автор: доктор Stryuk ON

Болестта на Паркинсон, наричана още парализа на тремор, е хронична неизбежно прогресираща болест, която се появява по-често на възраст 45-70 години и има наследствен характер в 30% от случаите.

Първите признаци на болестта на Паркинсон

автор: доктор Cazonova O.I.

Болестта на Паркинсон е хронично, прогресивно протичащо невродегенеративно заболяване на мозъка, свързано с увреждането на областите на средния мозък, които са отговорни за инициирането на доброволните движения, тяхната координация и гладкост.

Ново в лечението на болестта на Паркинсон

автор: доктор, доктор Kondrashina E.A.

Болестта на Паркинсон все още е сериозна неврологична патология, проявена в прогресивното нарушение на всички доброволни движения, което в крайна сметка води до дълбоко увреждане на пациентите.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания