Вените на гръдния кош

автор: доктор Easy NA

Понякога причината за отиване до лекар е наличието на вени в гръдния кош. Някой смята, че това явление е козметичен дефект, някой сериозно се тревожи за здравето си. Вените на гърдите могат да се появяват не само при възрастни, но и при деца, като се започне от периода на новороденото.

Възможно ли е да затоплите гръдния кош с бронхит

автор: доктор Маслак АА

Затоплянето е най-разпространената процедура, която се използва у дома за лечение на настинки и по-специално на бронхит. Гърдата се разтрива с затоплящи мехлеми, прилагат се компреси и мустаци се поставят на гърба. Тази безобидна процедура в много случаи е полезна, но понякога трябва да се въздържа от нея. Тъй като бронхитът е от различни видове.

Окръжност на гръдния кош при мъжете

автор: доктор Gulenko S.V.

Физическото развитие на дадено лице се осъществява в съответствие с определени биологични закони и принципи и отразява във всеки възрастов период нивото на количествени и качествени промени в тялото и неговите функционални възможности. Процесите на растеж и развитие се проявяват неравномерно и зависят от огромен брой външни и вътрешни фактори, чиято основна функция са наследствената и социалната среда.

Загрейте в гърдите

автор: доктор Polevskaya K.G.

В гърдите има голям брой различни вътрешни органи. Съответно причините, които причиняват топлината в гръдния кош, не са толкова малко. Това може да бъде и разстройства на храносмилателната система, сърдечни и белодробни заболявания, а също и могат да бъдат психични разстройства.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания