"Nordwest" във Франкфурт, Германия

Клиниката "Нордвест" е с многопрофилен характер и се състои от имената на отраслите, съответстващи на тяхната дейност: Клиника по обща хирургия и съдова хирургия, Клиника по онкология и хематология и Урологична и гинекологична клиника.

На мултидисциплинарната клиника във Франкфурт функционира Академичната болница на Гьоте Университет. "Nordwest" е може би един от най-известните медицински центрове в цяла Германия. Като цяло този медицински комплекс включва до десет клинични центъра и три научни института в областта на общественото здраве.

Медицински център в Регенсбург, Германия

Клиниката се намира в университета в Регенсбург и включва над двадесет специализирани отдела, както и пет научни медицински института. Такава голяма структура с право е премахнала този медицински комплекс в редица големи центрове на Европа. Всъщност инфраструктурата на клиниката в Регенсбург го позволява.

Medcomplex е известен със своите операции в областта на онкологията и кръвообращението, което изглежда нелечимо. Слава в Европа и получи зъболекар.

Немска клиника "Bad Trissl" в Обераудорф

Германската онкологична клиника Bad Trissl в Oberaudorf е известна по цял свят. Тази баварска клиника е разположена в подножието на петнадесет километра от Мюнхен, където заслужено заслужава титлата курортна зона.

В този медицински център се разработва специален медицински преглед "Onco check" или руски "проверка за онкология". Тази диагноза ще включва най-новите постижения в областта на онкологията за идентифициране на рака и предракови състояния на целия организъм.

Медицински център в Дюселдорф

Мрежата от медицински институции в град Дюселдорф е единадесет специализирани болници и се нарича "Загриженост на Deutsche Klinik Allianz". Над сто хиляди пациенти получават всяка година извънболнична и стационарна грижа.

В състоянието на медицинския център в Дюселдорф няколко хиляди лекари и в самия център имат един от най-големите перинатални центрове, където всяка година се появяват две хиляди деца в света. А смъртността на новородените е ниска в сравнение със средната.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания