Широки гърди при жените

автор: доктор Василтов АГ

Още в древни времена е направено определено предположение, според което хората с определени характеристики на структурата на тялото (хабитус или конституция) имат повишен риск от "придобиване" на определени болести.

Кисти в гърдата

автор: доктор Fedorenko NS

Здравето на жените винаги е било и продължава да бъде много важна и вълнуваща тема за всички поколения жени от момичета до баби. И един от най-належащите проблеми на здравето на жените е здравето на млечните жлези.

Сред женските заболявания, много често при неферментирани жени в зряла възраст от 35 до 55 години има такова неприятно заболяване като кистата на гърдата.

Сърдечна лигавица

автор: доктор Малева О.В.

Гръдните жлези в ежедневието се наричат ​​млечни жлези, разположени на предната гръдна стена. Появата на болка в млечните жлези оправдава страховете на всеки човек.

Първо примами с кърмене

автор: доктор САМОИЛОВА МА

Каква майка не иска да даде на детето си най-доброто? Особено, ако става дума за храна. Първите шест месеца от живота на едно дете са най-ценното и незаменимо мляко.

Много лекари не препоръчват дори dopaivat бебе вода, тъй като майчиното мляко е 80% вода. Освен това, предлагайки ви вода или чай, рискувате да предизвикате понижаване на производството на кърма.

Уплътняване на гърдите при кърмене

автор: ендокринолог Ryauzova E.A.

Бременността и раждането променят хормоналния фон на женското тяло, подготвяйки го за процеса на хранене на новороденото. В гръдните жлези настъпват големи промени.

Стафилококи в майчиното мляко

автор: доктор Gulenko S.V.

Често при кърмене има проблем с микробното замърсяване на млякото с условно патогенни микроорганизми. И често причината е златен Staphylococcus aureus.

Как бързо да пренебрегнете детето от кърменето

автор: педиатър Shainoga Т.В.

Не е толкова лесно да се вземе решение да се отбие бебето от кърменето.
Кога е възможно да се отбие детето от кърменето? Най-добре е да чакате бебето да се откаже от кърмата, но във всеки случай това може да се случи в различно време.

Епидермален стафилокок в майчиното мляко

автор: доктор, доктор Andreeva S.G.

Епидермалният стафилокок е бактерия, която обитава човешката кожа (оттам и името) като част от нормална микрофлора. Ние не живеем с всички микроорганизми в състояние на конфронтация. Десетки видове съжителстват с човека, не само без да причиняват вреда, но също така и да участват в поддържането на определен баланс.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания