Университетска клиника в Росток, Германия

Университетската клиника в Рощок е известна не само с научните си постижения. Сериозни хирургични операции на храносмилателния тракт и панкреаса се извършват тук.

Ендоскопската хирургия в тази институция има предимство. В края на краищата, бъдещето е за минимално инвазивна хирургия.

Като цяло, клиниката предлага широк спектър терапевтични терапевтични комплекси и модерно лечение за пациенти с рак. Така че клиниката задълбочено проучва белодробен рак на белия дроб и разполага с целия комплекс от процедури за радиационна диагностика и лечение, както и други процедури

Медицински център в Дюселдорф

Мрежата от медицински институции в град Дюселдорф е единадесет специализирани болници и се нарича "Загриженост на Deutsche Klinik Allianz". Над сто хиляди пациенти получават всяка година извънболнична и стационарна грижа.

В състоянието на медицинския център в Дюселдорф няколко хиляди лекари и в самия център имат един от най-големите перинатални центрове, където всяка година се появяват две хиляди деца в света. А смъртността на новородените е ниска в сравнение със средната.

"Nordwest" във Франкфурт, Германия

Клиниката "Нордвест" е с многопрофилен характер и се състои от имената на отраслите, съответстващи на тяхната дейност: Клиника по обща хирургия и съдова хирургия, Клиника по онкология и хематология и Урологична и гинекологична клиника.

На мултидисциплинарната клиника във Франкфурт функционира Академичната болница на Гьоте Университет. "Nordwest" е може би един от най-известните медицински центрове в цяла Германия. Като цяло този медицински комплекс включва до десет клинични центъра и три научни института в областта на общественото здраве.

"Diakoniekrankenhaus" във Фрайбург

Медицинският център "Diakoniekrankenhaus" или "Diakoni" функционира в медицинския университет в Фрибург. Въпреки факта, че тази клиника третира втория век от всички краища на Германия и в чужбина - тя е оборудвана с най-новите технологии.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания