Скоба за резекция на стомаха

Клеп Lane стомашно-чревна, двойна за резекция на стомаха. Той се използва като временно средство vroovanostavlivayuschee, прилагани към стомаха и червата. Двойният zizhim осигурява по-пълен хемостатичен ефект.

Инструменти за трепане на черепа

Комплект инструменти за трепане на човешкия череп

Специален набор от инструменти за трепане на черепа:

1 - с набор от фрези. Използва се за пробиване на три или четири дупки в черепа за последващо рязане през тези отвори с Jigley трион (което е означено с числото шест)

2 - Dahlgren Nippers, ножиците на Luer (необходими за премахване на костните изпъкналости или издатини, които пречат на Jigley)

Канални пълнители на ендоничното оборудване на зъболекаря

Каналните канали се използват за механична (инструментална) обработка на кореновите канали. Оборудването се различава както в размера на диаметъра за избор на съответния канал, така и в резбата на самата сеялка.

Стандартни скоби и игли в хирургията

Основният набор от инструменти:

1 - скоба тип "Korntsang" (според Gross-Mayer) директен; Разпределени в удобството на сгъваеми повърхности. Има криво сърце, но те не са толкова популярни.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания