Медицински център в Регенсбург, Германия

Клиниката се намира в университета в Регенсбург и включва над двадесет специализирани отдела, както и пет научни медицински института. Такава голяма структура с право е премахнала този медицински комплекс в редица големи центрове на Европа. Всъщност инфраструктурата на клиниката в Регенсбург го позволява.

Medcomplex е известен със своите операции в областта на онкологията и кръвообращението, което изглежда нелечимо. Слава в Европа и получи зъболекар.

"Diakoniekrankenhaus" във Фрайбург

Медицинският център "Diakoniekrankenhaus" или "Diakoni" функционира в медицинския университет в Фрибург. Въпреки факта, че тази клиника третира втория век от всички краища на Германия и в чужбина - тя е оборудвана с най-новите технологии.

Немска клиника в Шварцвалд

Германската клиника в Шварцвалд се е превърнала в известна за неговия отдел за лечение на лимфната система (клиниката Feldi). Съпрузите Feldi превърнаха тази посока в най-големия лимфологичен медицински център, който е известен по целия свят.

Всъщност няма много индикации за лечение в болница, но има амбулаторно лечение и, най-важното, сериозна диагноза на заболяванията на лимфната система.

Университетска клиника в Росток, Германия

Университетската клиника в Рощок е известна не само с научните си постижения. Сериозни хирургични операции на храносмилателния тракт и панкреаса се извършват тук.

Ендоскопската хирургия в тази институция има предимство. В края на краищата, бъдещето е за минимално инвазивна хирургия.

Като цяло, клиниката предлага широк спектър терапевтични терапевтични комплекси и модерно лечение за пациенти с рак. Така че клиниката задълбочено проучва белодробен рак на белия дроб и разполага с целия комплекс от процедури за радиационна диагностика и лечение, както и други процедури


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания