Университетска клиника в Росток, Германия

Университетската клиника в Рощок е известна не само с научните си постижения. Сериозни хирургични операции на храносмилателния тракт и панкреаса се извършват тук.

Ендоскопската хирургия в тази институция има предимство. В края на краищата, бъдещето е за минимално инвазивна хирургия.

Като цяло, клиниката предлага широк спектър терапевтични терапевтични комплекси и модерно лечение за пациенти с рак. Така че клиниката задълбочено проучва белодробен рак на белия дроб и разполага с целия комплекс от процедури за радиационна диагностика и лечение, както и други процедури

Медицински център в Регенсбург, Германия

Клиниката се намира в университета в Регенсбург и включва над двадесет специализирани отдела, както и пет научни медицински института. Такава голяма структура с право е премахнала този медицински комплекс в редица големи центрове на Европа. Всъщност инфраструктурата на клиниката в Регенсбург го позволява.

Medcomplex е известен със своите операции в областта на онкологията и кръвообращението, което изглежда нелечимо. Слава в Европа и получи зъболекар.

Клиника в Щутгарт, Германия

Германската клиника в Щутгарт е построена без финансови проблеми - в края на краищата инициаторът на такъв голям медицински комплекс е самият Роберт Бош, известен с успехите си в индустрията.

За да не се обърка, беше решено да се раздели цялата инфраструктура на четири части, но повече от 50 високоспециализирани клиники и медицински центрове все още обединяват библиотечни сгради и изследователски институт.

Немска клиника "Bad Trissl" в Обераудорф

Германската онкологична клиника Bad Trissl в Oberaudorf е известна по цял свят. Тази баварска клиника е разположена в подножието на петнадесет километра от Мюнхен, където заслужено заслужава титлата курортна зона.

В този медицински център се разработва специален медицински преглед "Onco check" или руски "проверка за онкология". Тази диагноза ще включва най-новите постижения в областта на онкологията за идентифициране на рака и предракови състояния на целия организъм.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания