Натъртване на ноктите на крака

автор: доктор Zhilyuk V.Yu.

Най-лесният начин да получите натъртвания нокът е да изхвърлите тежък предмет върху крака си, да се препъвате по нещо твърдо, да притискате пръста си на вратата. Можете да стъпите на крака, безуспешно да се присъедините към топката, да играете футбол.

Симптомите на нараняване на ноктите.

Лечение на поддължен панарит

Автор: Стърджън Денисов М.М.

Този тип паничета се характеризира с локализация под нокътната плоча, докато тя е разположена или ограничена, или ексфолира целия нокът.

Натъртване на ноктите на ръка

автор: доктор Амброзова I.А.

Натъртеният гвоздей на ръката е неудобство, което почти всеки от нас може да срещне в ежедневието. Такава травма може да бъде постигната чрез набиване на ноктите с врати или притискане с нещо тежко. Има много ситуации, при които има вероятност от нараняване и всички те просто не са наистина изброени, също като предотвратяване на вероятността от нараняване със сто процента. Ето защо трябва да знаете методите на първа помощ за увреден нокът за бързото и безболезнено възстановяване.

Натъртването на ноктите

автор: доктор Канева А.Н.

Всеки от нас по време на живота, въпреки че е получил лесна травма на пръстите на краката или краката. Счупвания и натъртвания на пръстите, падащите тежки и не много предмети върху тях не са толкова редки. Най-обидната последица от такива наранявания е появата на синина под нокътя, която изобщо не е приятна и понякога плаши окото.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания