Wenhead зърна: причини, признаци и лечение

Автор: Krivega MS доктор

Уен или липома е доброкачествен тумор, който расте от мастната тъкан на места, където има мастна тъкан (това не е само под кожата, където много мечтаят да намалят обема си, но и около някои вътрешни органи). Уен също може да се намира на зърната, понякога симетрично върху двете млечни жлези.

Пункцията на кистата на гърдата

автор: д-р Кузнецов М.А.

Кръста на гърдата е тънкостенна кухина, пълна с течност.

Когато кистата расте, тя става напрегната и болезнена, защото е пълна с течност. Особено млечните жлези са болезнени в предменструалния период.

След лечението на жена с такъв проблем, нейните млечни жлези започват да се изследват, започвайки с изследване и изследване, след това жената преминава лабораторните изследвания. След това идва редът на инструменталните изследвания: мамография, ултразвук, пункция.

Пункция на кистата на гърдата: цели и техники

автор: доктор Demchenko N.I.

Кистата е формация, чиито стени се състоят от гъста съединителна тъкан и съдържанието може да бъде от различен характер (течност, лигавица, кървава). Размерите на кистите на гърдите могат да варират от няколко милиметра до 3-5 сантиметра. При палпиране кистата се изследва като безболезнена плътна формация с гладки стени и равномерно контури.

Как да направите пункция на млечната жлеза

автор: доктор Саломикова ЕВ

Пункцията на гърдата е важна диагностика и в същото време медицинска медицинска процедура. Индикации за пробиване са наличието на туморни образувания или кисти в гръдната тъкан, или осезаеми (чрез докосване) или чрез ултразвук.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания