Натисна гърдите си

автор: доктор Grebenyuk Yu.V.

Вероятно мнозина чуха това от своите роднини, приятели и може би самите те се оплакваха.
Защо се стиска гърдите?

Защо са болки в гърдите?

автор: доктор Шевченко NG

През целия си живот всяка жена преживява много пренареждания на хормоналния фон. И това засяга не само настроението, но и промени в болката, чувствителността, възможността от прояви на редица заболявания.

Болка в дясната страна на гърдите

автор: доктор Patwakanyan Nana

Всеки знае, че сърцето е най-вече в лявата половина на гръдния кош, така че когато има болка в дясната страна на гръдния кош, ние не мислим за сърдечни заболявания. Въпреки че има хора, които имат всички органи в тялото в огледален образ, включително сърцето. Но такива хора са много малко и те знаят за особеностите на тяхното тяло.

Широка гърдите при мъжете

автор: лекар Кошен AK

Когато някой пациент идва да посети лекар, той в идеалния случай трябва да определи антропометричните му данни, включително вида на конституцията на дадено лице. Има 3 вида човешка конституция: нормостенична, хиперстенична и астенична. На кои от тях можете да се лекувате много лесно. Принадлежността към видовете конституция се определя от формата на гръдния кош.

Как бързо да пренебрегнете детето от кърменето

автор: педиатър Shainoga Т.В.

Не е толкова лесно да се вземе решение да се отбие бебето от кърменето.
Кога е възможно да се отбие детето от кърменето? Най-добре е да чакате бебето да се откаже от кърмата, но във всеки случай това може да се случи в различно време.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания