Запечатване на ръба

Автор: Rudenko M.G.

Налице е, че човек може да намери на ребрата си някаква кондензация, която може да го нападне в объркване и страх. Като правило, като откриете себе си или любимите си хора на различни видове уплътнения в ребрата, винаги трябва да се консултирате с лекар, за да нареди подробен преглед. Точно, след преминаването на такава проверка, ще бъде възможно да се каже с пълна увереност каква е тази консолидация.

Уплътняване между ребрата - причини, диагноза и лечение

автор: доктор Бюренкова НВ

Има ситуации, когато човек се хвърля за себе си върху някакви уплътнения между ребрата. Това може да уплаши, да предизвика известно безпокойство и да стане една от причините за ранна покана за лекар за преглед и лечение. Ще говорим за това, което причинява уплътненията между ребрата и тактиката на лечението.

Уплътняване в гърдите

автор: доктор Patwakanyan Nana

Консолидацията в гърдата е единичните или множествените формирани възли, копчетата или други промени в млечната жлеза. Може да бъде придружено от болезнени усещания, секрети от зърната, външни промени в гърдите. Уплътненията могат да бъдат както физиологични, така и патологични. Също така може да се наблюдава не само при жените, но и при мъжете и децата.

Мастопатия с кърмене

автор: педиатър Shainoga Т.В.

Мастопатията е заболяване, свързано с възпалителен процес в гръдната тъкан. При 90% от рандомизираните жени мастит възниква по време на кърменето и появата на това заболяване може да се появи, независимо от бременността и раждането.
Развитието на лактационен (след раждането) мастит се свързва с лактостаза и микрокредити на зърната.

Аденом на гърдата

автор: гинеколог Vakulenko AG

Всеки отдавна е знаел, че аденомът е тумор и доброкачествен. Най-честата причина за аденома на гърдата е хормонална недостатъчност. И за да бъдем по-точни, балансът на естроген е нарушен.

Дясната страна на гръдния кош боли

автор: доктор Subbota AA

Какво може да означава, когато дясната страна на гръдния кош боли? Трябва ли да чуя алармата и да отида в клиниката? Или не е ли опасно, а вие можете да се справите с това у дома с помощта на лекарства от гърдите на домашното лекарство? Отговорът е двусмислен. Трябва да имате представа какво може да бъде. Необходимо е да се обърне внимание на силата на болката, нейната природа, продължителността на времето, зависимостта от този или този фактор, както и съпътстващите симптоми на болка.

Как бързо да пренебрегнете детето от кърменето

автор: педиатър Shainoga Т.В.

Не е толкова лесно да се вземе решение да се отбие бебето от кърменето.
Кога е възможно да се отбие детето от кърменето? Най-добре е да чакате бебето да се откаже от кърмата, но във всеки случай това може да се случи в различно време.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания