Уплътняване на гърдите при кърмене

автор: ендокринолог Ryauzova E.A.

Бременността и раждането променят хормоналния фон на женското тяло, подготвяйки го за процеса на хранене на новороденото. В гръдните жлези настъпват големи промени.

Wenhead зърна: причини, признаци и лечение

Автор: Krivega MS доктор

Уен или липома е доброкачествен тумор, който расте от мастната тъкан на места, където има мастна тъкан (това не е само под кожата, където много мечтаят да намалят обема си, но и около някои вътрешни органи). Уен също може да се намира на зърната, понякога симетрично върху двете млечни жлези.

Пункцията на кистата на гърдата

автор: д-р Кузнецов М.А.

Кръста на гърдата е тънкостенна кухина, пълна с течност.

Когато кистата расте, тя става напрегната и болезнена, защото е пълна с течност. Особено млечните жлези са болезнени в предменструалния период.

След лечението на жена с такъв проблем, нейните млечни жлези започват да се изследват, започвайки с изследване и изследване, след това жената преминава лабораторните изследвания. След това идва редът на инструменталните изследвания: мамография, ултразвук, пункция.

Повдигане на гърдите преди и след

автор: доктор Ilona Lesnaya

Повдигане на гърдите (мастопексия) е пластична хирургия, чиято цел е да коригира млечната жлеза и да вдигне намалените тъкани.

Подкожна пръчка

Автор: доктор Kukushkina EV

Кожата е най-големият орган на човек. Под кожата почти навсякъде има подкожна мастна тъкан. Самата кожа се състои от няколко слоя, под нея все още има тънък слой мазнини. Тя е на стомаха, на лицето, на черепа и на дланта на ръката ви.

Wen върху тестисите - причини и лечение

автор: доктор Иванова Ю.А.

Уенкинс върху тестисите или липомите са вид неоплазма, който се развива в подкожната съединителна тъкан и се състои от мазнина, покрита с капсула. Липома върху тестисите на мъжката при палпация се открива независимо. Прилича на малка мека височина, която може да бъде изместена при натискане. Много често този вид образование може да бъде многократно. Мастните тестиси са безболезнени, растат бавно и не причиняват дискомфорт и безпокойство (освен естетически) на човека.

Wen под кожата: лечение

Автор: Амбросова I.A.

Подкожната мастна тъкан е безболезнена лека формация на мастна тъкан, която има подвижност. Такива формации, локализирани върху най-различни части на тялото (ръцете, краката, главата, багажника, шията), са чисто естетически проблем и не предизвикват голяма загриженост, тъй като никога не се развиват в тумори.

Уен на шията

Автор: доктор Кузнецов МА

Липиум в хората, наречени липоми - доброкачествени тумори, чийто източник са клетки на подкожна мазнина. Нормалната структура на тъканите се променя, растежът му се нарушава, което формира местния растеж и уплътняване, което е класически zhirovik.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания