Изпитване на гърдата

автор: доктор Sholenkina О.Н.

Красотата на една жена не е само тънка фигура, остър ум и привлекателен външен вид. Важна роля в това играе здравето на жените: умственото равновесие, състоянието на вътрешните и външните органи, включително женската гърда. И ако в обществото някои недостатъци в тази част на женското тяло могат да бъдат правилно скрити под дрехите, после сами с огледало и в лекарски кабинет нещо ще се вижда дори с просто око. Как редовно да следите гърдите и да не доведете до тежко заболяване? Ще говорим за това.

Възпаление на кистата на гърдата

автор: доктор Мирная Е.В.

Кистата на млечната жлеза е патологично образувание в гръдната тъкан, което е кухина, заобиколена от капсула и напълнена с течност. Кисти са множествено и индивидуално.

Основната причина за образуването на гръдната киста е хормонален дисбаланс, а именно, увеличаване на производството на хормонален естроген.

Сърдечна лигавица

автор: доктор Малева О.В.

Гръдните жлези в ежедневието се наричат ​​млечни жлези, разположени на предната гръдна стена. Появата на болка в млечните жлези оправдава страховете на всеки човек.

Наранявания на гърдите

автор: доктор Амброзова I.А.

Не пренебрегвайте дори леко натъртване или натъртване, което се появява на гърдите, в резултат на контузия на гърдата понякога развива тумор.

Уен на шията

Автор: доктор Кузнецов МА

Липиум в хората, наречени липоми - доброкачествени тумори, чийто източник са клетки на подкожна мазнина. Нормалната структура на тъканите се променя, растежът му се нарушава, което формира местния растеж и уплътняване, което е класически zhirovik.

Уен на гръбнака

Автор: Rudenko M.G.

Днес ще се запознаем с такава концепция като липома на гърба. Много често в народа просто се нарича уен, който расте на гърба. В медицинската наука звучи като липома.

Wen под кожата: лечение

Автор: Амбросова I.A.

Подкожната мастна тъкан е безболезнена лека формация на мастна тъкан, която има подвижност. Такива формации, локализирани върху най-различни части на тялото (ръцете, краката, главата, багажника, шията), са чисто естетически проблем и не предизвикват голяма загриженост, тъй като никога не се развиват в тумори.

Брада брадавици

Автор: доктор Иванова Ю.А.

Мастната жлеза в гърдата обикновено се нарича гръдна липома, която представлява образуването на мека, подвижна, но безболезнена и доброкачествена нодула, която се намира в мастната тъкан на жлезата. Както показва практиката, липомите се появяват по-често подкожно, навсякъде в тялото, където има мастни клетки върху ръцете, багажника, краката, главата, лицето, гърба и бедрата. По-рядко, но може да се появи в миокарда, тъканите на стомашно-чревния тракт, в надбъбречната тъкан, белите дробове, медиастинума, в нервните стволове, церебралните кости и мембраните.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания