Изгаряйте 2 градуса - симптоми, диагноза и лечение

автор: военен лекар Tatintsyan VA

Думата "изгаряне" е доста разпространена в съвременния живот и в нашата епоха е доста смущаваща широкоразпространена и сложна травма (включително терористични експлозии, придружени от освобождаването на големи количества топлинна енергия).

Инжекции в главата за растеж на косата

автор: д-р Сапланов КН

Използването на лекарства за растежа на косата в различни шампоани, гелове има незначителен и краткосрочен ефект. Това се дължи на факта, че за активните вещества е трудно да проникнат в мястото на патологията през кожната бариера.

Народни средства за акне

Автор: д-р Дерюшев А.Н.

Акнето обриви са най-често от хронична природа и се проявяват по време на пубертета. Запушването на порите по лицето, гърдите и гърба понякога води до възпаление, особено при продължителни мастни жлези.

Лекарства за изгаряния от термичен и химичен тип

автор: доктор Tyutyunnik DM

Увреждането на мускулите, тъканите чрез електрическо, химическо или топлинно действие се нарича изгаряне. Степента и тежестта на изгарянето зависи от площта и дълбочината на увреждането на повърхността. Има следните видове изгаряния:

Вдовица зад ухото - причини, симптоми и лечение

Автор: доктор Лаврова АА

Зировичът зад ухото е меко образувание под формата на възел на шията зад ухото, безболезнено и подвижно и има уен. Така че при хората, наречени липома или атерома, доброкачествени тумори, повърхностно много подобни. Липома - мастен тумор, т.е. пролиферацията на съединителната тъкан, разположена в подкожната мастна тъкан. Атеромата е киста на мастните жлези, която се образува в повечето случаи в резултат на блокиране на канала й.

Wenhead зърна: причини, признаци и лечение

Автор: Krivega MS доктор

Уен или липома е доброкачествен тумор, който расте от мастната тъкан на места, където има мастна тъкан (това не е само под кожата, където много мечтаят да намалят обема си, но и около някои вътрешни органи). Уен също може да се намира на зърната, понякога симетрично върху двете млечни жлези.

Уен на шията

Автор: доктор Кузнецов МА

Липиум в хората, наречени липоми - доброкачествени тумори, чийто източник са клетки на подкожна мазнина. Нормалната структура на тъканите се променя, растежът му се нарушава, което формира местния растеж и уплътняване, което е класически zhirovik.

Уен под мишницата

Автор: доктор Kashirina E.U.

Уен е доброкачествено лице. Настъпва на мястото, където се намира натрупването на подкожна мазнина, вследствие на блокиране на мастната жлеза.

Венгерите се формират на мястото, където има много мастни жлези: на шията, на лицето, на ръцете и краката, на скалпа, на гърба. Много често има юноши в аксиларния регион.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания