Сега четене

Много жени, които очакват дете, вярват, че ако се стигне до цезарово сечение, бременността не продължава, както се очакваше. Цезарово сечение е операция с огромна кухина, по време на която се разрязват различни меки тъкани, които се съединяват последователно с конци.

Следоперативните конци трябва да се лекуват до 2 седмици след операцията, а в някои случаи и малко по-дълго. Например, на 5-7-ия ден, шевовете и превръзката след цезарово сечение се премахват.

Автор: д-р Дерюшев А.Н.

Възпаление на панкреаса - се развива хроничен панкреатит поради забавена екскреция и интра-органна активация на панкреатичните ензими. С други думи, ензимите, продуцирани от панкреаса и които трябва да участват в разтварянето на хранителни протеини, се активират в самата жлеза и започват да я разтварят! В медицината този процес се нарича автолиза - саморазтворяване.


Thiy Арабски Унгарски Български Португалски Румънски Виетнамски Литовски Гръцки Английски Италиански Грузински Турски Арменски
Азербайджански Бенгалски Сръбски Македонски Ирландски Немски Фински Хинди Словашки Турски Китайски Китайски Yavansky Корейски Panjabi Испания